WEBINAR

Tag Dit Liv Tilbage efter en hverdags- psykopat

Med Alexa Peary


Webinaret er afholdt, men skriv din mailadresse i tilmeldingsfeltet - og du vil få en optagelse af webinaret i din mailboks med det samme.

Hvornår: Torsdag, den 25. maj 2023, kl. 19.00

Hvor: Zoom (Du får tilsendt et link)

Hvorfor: Du har fortjent et godt liv!

MELD DIG TIL LIGE HER
Kend Din Psykopat

Har du stadig udfordringer, selv om du er kommet på afstand af en hverdagspsykopat?

 • Er du træt, stresset, oversensitiv, i alarmberedskab, fortvivlet, vred eller sorgfuld?
 • Tvivler du nogle gange på, om det nu var det rigtige at gøre?
 • Har du svært ved at slippe helt fri?
 • Bliver du en gang imellem i tvivl, om det nu også var så slemt?
 • Har du svært ved at få andre til at forstå, hvad du går igennem?

Kunne du godt bruge et overblik over, hvad du går igennem? - og få nogle gode råd?

Jeg giver dig et overblik over hvilken proces og hvilke faser, du kan forvente at skulle igennem, når du vil tage dit liv tilbage.

Jeg fortæller om, hvordan jeg selv er kommet ud på den anden side. Og ikke mindst om, hvad jeg har lært på min rejse og af de mange tusinde mennesker, jeg har hjulpet.

Jeg gennemgår nogle af de principper og modeller, jeg bruger når jeg arbejder med mennesker, der vil gøre sig fri af giftige relationer.

01

Hvad sker der, når du går fra et parforhold eller afbryder en familierelation?

Hvad er den typiske reaktion vi oplever? Hvad er det for et mønster, vi alle sammen, der har været i nærkontakt med en hverdagspykopat har til fælles?

02

De tre faser

Du skal - meget kort sagt - igennem tre faser for at tage dit liv tilbage efter en hverdagpsykopat. Det er vigtigt at vide, hvad der venter os, så vi ikke tror, at vi er blevet sindssyge, når reaktionerne efter mange års belastning sætter ind.

03

Hvad skal der til, for at vi kan gøre os helt fri?

Når jeg ser tilbage på min rejse væk fra adskillige hverdagspsykopater, så har jeg haft stor glæde af at forstå, at jeg ikke skal vide alt på en gang. Og af at vide, at der er en proces, vi alle skal igennem, og at vi ligner hinanden til forveksling. Jeg behøver ikke presse mig selv, banke mig selv oven i hovedet med bebrejdelser, eller opfinde den dybe tallerken forfra.

Jeg bruger en helt enkel model til både mig selv, og alle dem, jeg guider. Og det handler ikke om, at jeg skal fixes, og det skal være NU! Det er ikke muligt - men der er en anden vej.

04

Mit fællesskab med indbygget kursus

Hvad består Alexa's Venner af? Hvad er formålet med det, og hvad vil du få ud af at være i et forstående, trygt og anonymt fællesskab med andre kvinder, der er nøjagtigt som dig.

Jeg giver dig en rundtur i de hemmelige haller.


NB!: Hvis du er klar til at Tage Dit Liv Tilbage nu - en gang for alle - så giver jeg dig en speciel bonus på dette webinar!

05

Jeg svarer på spørgsmål

Du kan stille spørgsmål undervejs, og efter min gennemgang vil jeg svare på så mange af dem, jeg kan nå.

FAQs

Hvordan foregår dette webinar?

Du melder dig til ved at skrive din mailadresse og dit fornavn i en af de tilmeldingsbokse, der er her på siden.
Du får så straks efter en mail, med det link, du skal bruge til Zoom.

Hvad hvis jeg bliver forhindret?

Jeg sender en optagelse af webinaret ud til alle efter afholdelsen. Så du kan se det hele i ro og mag - men du kan så selvfølgelig ikke stille dine egne spørgsmål undervejs.

Hvor lang tid varer det?

Selve den faglige præsentationen varer cirka en time. Derefter svarer jeg på spørgsmål en halv times tid.

Kan nogen se, hvem jeg er?

Nej, du er fuldstændig anonym. Kun jeg kan se det, du eventuelt skriver undervejs. Hverken deltagerliste eller chat er åbne på webinaret. Spørgsmål kan kun læses af mig.
Når du kobler på Zoom, kan du også gøre det via din browser, og forblive fundstændig anonym - også for mig.

Kan alle deltage?

Ja, alle er velkomne. Oplægget kan bruges af alle, der har brug for at tage deres liv tilbage fra en hverdagspsykopat - eller er interesseret i emnet.
Mit fællesskab Alexa's Venner, som jeg kort beskriver på webinaret, er dog et tilbud kun til kvinder - men det fylder en mindre del af webinaret.

Hordan stiller jeg spørgsmål undervejs?

Det gør du via Q&A på selve webinaret. Kun jeg kan se, hvad du spørger om, og hvis jeg svarer på dit spørgsmål, så læser jeg det først op, og så besvarer jeg det. Men jeg bruger ikke dit navn eller andre personlige oplysninger.

Koster det noget?

Det eneste webinaret koster er din mailadresse. Ved at tilmelde dig webinaret, så giver du mig tilladelse til at sende dig optagelsen af webinaret, og yderligere mails med tilbud om mine kurser mv. Du får også gode artikler, inspiration og redskaber.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde dig fra med et enkelt klik i bunden af en af de mails, du får.

Alexa Peary

Alexa Peary

Jeg har 30 års professionel erfaring og 60 års personlig erfaring med dysfunktionelle/giftige relationer - og med hvordan man overlever dem:

 • Jeg har medvirket som ekspert i diverse TV- og radioprogrammer, samt i podcasts og diverse interviews.
 • Jeg har holdt 60+ foredrag og 20+ fysiske kurser før Covid. Nu er alt flyttet online, både kurser og rådgivning.
 • Jeg er certificeret rådgiver i vold i nære relationer, inkl. seksuel vold og vold mod børn. Jeg arbejder traumeorienteret og traumefokuseret i både undervisning og rådgivning.
 • Jeg har en to-årig psykologisk uddannelse som systemisk og narrativ konsulent i gruppeprocesser og individuelle processer.
 • Jeg er Certified Executive Coach.
 • Jeg har et hav af faglige kurser og uddannelser inden for psykologi, filosofi, terapi, traumer, tilknytning, og i teorier og redskaber bredt indenfor personlig udvikling, lederudvikling og karriereudvikling.
 • Jeg har været selvstændig konsulent, underviser og rådgiver siden 2005.
 • Før 2005 var jeg leder i danske og udenlandske organisationer, og jeg er oprindeligt uddannet økonom.


Hvad siger andre om at arbejde med mig:

Er så glad for den udvikling du har hjulpet til med mig. Tusind tusind tak. 🙏🙏

Det er ubeskriveligt fantastisk og befriende at se mig selv efter 1 år, siden forløbet startede, faktisk nu være afslappet over for min psykopatiske eks 😃😃

Det var vildt at mærke, at til forældresamtaler for et par uger siden, var jeg helt ok med at møde ham og sidde i samme rum som ham.💪

Jeg synes stadig han er en kæmpe idiot, men nu kommer han ikke ind under huden længere.

For et år siden til forældremøder brød jeg grædende sammen ved tanken, stressede flere uger inden, talte meget bestemt til lærerne og fik så lavet en aftale om jeg sad hjemme på zoom, for at undgå ham.

På kurset har jeg fået så meget visdom om ikke kun narcissister og psykopater, men også (især) mig selv i relation til dem, og psykologi generelt.

Så jeg føler mig ret godt uddannet til at forstå og se mønstre.

Og ikke mindst har jeg lært hvad jeg skal gøre helt konkret for at passe på mig selv og styrke mit selvværd.

Forløbet har været som en lille uddannelse, den mest brugbare uddannelse nogensinde.

Havde ikke troet jeg ville få så dejlig en afklaring med og forståelse af min baggrund og dermed mine egne mønstre. Har godt fornemmet det har været sært og skidt med mig, og også fået en del hjælp af psykologer og læst meget, men efter det her forløb faldt brikkerne ligesom på plads.

De bedste penge jeg har brugt nogensinde.

Det er sgu terapi at gå igennem årene, der er gået på ny “med øjne-der-har-været-på-Alexa-kursus”.

Det har været så svært for mig at blive vred. Jeg har været så ked af meget, men nu – Jeg kan i den grad blive vred nu!

Det har været en kæmpe fornøjelse for mig at gennemgå dit kursus!

Det har sat så meget på plads og givet mig gode redskaber at arbejde med.

1000 tak for dit store arbejde.

Jeg har fået mit liv tilbage og virkelig nydt at bruge fællesskabet og er nu nået dertil, hvor jeg skal videre.

Jeg vil gerne sige dig tak for dette kursus, jeg ville aldrig være kommet ovenpå uden at have været herinde og jeg vil for altid være taknemlig for, at jeg ’faldt over dig’ på Facebook.

Jeg har kæmpe respekt for det arbejde du gør og det har ligeledes inspireret mig til, at ville være frivillig i et krisecenter, når det bliver muligt for mig.

Det er første gang i mit 53 årige liv, nogen har kunne hjælpe mig som Alexa Peary. Hvis jeg havde vidst det, jeg ved nu for 40 år siden, havde jeg haft et helt andet liv i dag.

Alt det vi kæmper med før, under og efter relationer med psykopater og narcissister, det kan Alexa forklare på en meget konkret måde i detaljer.

Den bedste investering i mit liv. Og nej, jeg bliver ikke betalt for at skrive dette her. Det kommer lige fra hjertet.

Min forventning var, at jeg skulle lære noget om giftige menneskers adfærd og hvordan jeg skulle forholde mig, reagere og navigere. Dette lærte jeg til fulde, og meget mere til.

Vigtigst af alt er, at jeg lærte mig selv at kende, mine mønstre, mine forsvarsmekanismer og hvordan jeg bruger dem, mine advarselslamper og alle mulige andre fuldstændigt afgørende opmærksomhedspunkter for min rejse tilbage til mig selv. Mit indre kaos blev stille og roligt erstattet med mod, oplysthed og energi.

Det er så helende at blive mødt i øjenhøjde, når man er usikker og sårbar - tak for det!

Det er en fantastisk rejse og samtidig er det ikke muligt at tage den alene, uden den støtte som jeg møder i Alexa’s venner ❤️

Det er med din hjælp, jeg gjorde mig fri for mine skadelige relationer. Jeg er dig taknemmelig for at klæde mig godt på med den nødvendige viden.🌹
Jeg vender tilbage igen og igen og bruger dine redskaber, når jeg får brug for det, og derefter kommer videre igen.😊


Vil du med og høre noget mere om, hvad det er de taler om - dem, der har taget deres liv tilbage?